Nieuwe game From Software wordt 'raar' | Gamer.nl

Nieuwe game From Software wordt 'raar' | Gamer.nl

Hidetaka Miyazaki, de president van Dark Souls-ontwikkelaar From Software, heeft laten weten dat de volgende game van zijn studio "raar" wordt.

In een interview met diverse publicaties liet de ontwikkelaar enkele details vallen van de games die nu in ontwikkeling zijn. "We werken aan verschillende games en het zijn niet allemaal dark-fantasy- of mechagames. Eén titel waar we mee bezig zijn gaat waarschijnlijk enorm aan de verwachtingen van fans voldoen. Een andere titel gaan ze waarschijnlijk raar vinden. Wanneer we de game bekendmaken zullen fans denken: 'what the hell is dit nou weer voor game?'."

Miyazaki gaf ook nog uitleg over wat hij met raar bedoelt. "Ik bedoel dat het genre van de game mi chien een beetje raar is. Ook de inhoud van de game is niet normaal te noemen. We zijn altijd volledig serieus met onze games bezig en hoewel dit project als erg vreemd gezien kan worden nemen wij het zeker serieus."

De eerstvolgende content van From Software, deDark Souls 3-dlc Ashes of Ariandel, verschijnt 25 oktober op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou