Nieuws
Pokemon Sun Moon

Nieuwe functies Pokémon Sun en Moon bekendgemaakt

Nieuwe trailer toont verschillen tussen de twee games

Geschreven door Peter Paardekooper op

In een nieuwe trailer die The Pokémon Company gisteren heeft vrijgegeven zijn nieuwe functies van Pokémon Sun en Moon getoond.

Zo zal de klok van Pokémon Moon twaalf uur vooruitlopen op die van Sun, waardoor spelers van Moon die overdag spelen vooral de nacht veel zullen zien en andersom. Ook zullen enkele Totem-pokémon verschillen tussen de twee versies, en zal het ook weer uitmaken of het 's middags, 's avonds of 's nachts is als er specifieke pokémon gezocht worden.

Daarnaast hebben spelers in de games toegang tot de Poké Finder, een item dat herinneringen terugbrengt aan Pokémon Snap: hiermee is het namelijk mogelijk foto's te maken van bepaalde pokémon. De gemaakte foto's zullen beoordeeld worden, en naarmate de foto's beter worden zullen er functies als zoomen toegevoegd worden.

Natuurlijk zijn er ook weer wat extra pokémon bekendgemaakt: Type: Null (dat is de naam, geen nieuw type), Jangmo-o en de Alolan Raticate. De laatste is de evolutie van de Alolan Rattata, die enkele weken terug aan de wereld werd getoond.

Voor de liefhebbers is er ook nog een Japanse trailer die ongeveer twee minuten langer duurt, die kan hieronder bekeken worden. Pokémon Sun en Moon komen 23 november uit voor de Nintendo 3DS.

Dit artikel delen:

Lees meer

De 10 beste GameCube-games Urien in actie in nieuwe beelden Street Fighter 5
0

Reacties op: Nieuwe functies Pokémon Sun en Moon bekendgemaakt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.