Nieuwe functies Pokémon Sun en Moon bekendgemaakt | Gamer.nl

Nieuwe functies Pokémon Sun en Moon bekendgemaakt | Gamer.nl

In een nieuwe trailer die The Pokémon Company gisteren heeft vrijgegeven zijn nieuwe functies van Pokémon Sun en Moon getoond.

Zo zal de klok van Pokémon Moon twaalf uur vooruitlopen op die van Sun, waardoor spelers van Moon die overdag spelen vooral de nacht veel zullen zien en andersom. Ook zullen enkele Totem-pokémon verschillen tu en de twee versies, en zal het ook weer uitmaken of het 's middags, 's avonds of 's nachts is als er specifieke pokémon gezocht worden.

Daarnaast hebben spelers in de games toegang tot de Poké Finder, een item dat herinneringen terugbrengt aan Pokémon Snap: hiermee is het namelijk mogelijk foto's te maken van bepaalde pokémon. De gemaakte foto's zullen beoordeeld worden, en naarmate de foto's beter worden zullen er functies als zoomen toegevoegd worden.

Natuurlijk zijn er ook weer wat extra pokémon bekendgemaakt: Type: Null (dat is de naam, geen nieuw type), Jangmo-o en de Alolan Raticate. De laatste is de evolutie van de Alolan Rattata, die enkele weken terug aan de wereld werd getoond.

Voor de liefhebbers is er ook nog een Japanse trailer die ongeveer twee minuten langer duurt, die kan hieronder bekeken worden. Pokémon Sun en Moon komen 23 november uit voor de Nintendo 3DS.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou