'Nieuwe FromSoftware-game, WipEout en Twisted Metal naar PS5'

'Nieuwe FromSoftware-game, WipEout en Twisted Metal naar PS5'

Dark Souls-maker FromSoftware zou werken aan een nieuwe, exclusieve PlayStation 5-game. Ook zouden diverse PlayStation-franchises terugkeren naar de console, waaronder Twisted Metal.

Geruchten over de nog in mysterie gehulde game van FromSoftware doen op Twitter de ronde. Inmiddels heeft ook Shpeshal_Nick van XboxEra bevestigd dezelfde geruchten gehoord te hebben. Hoewel er nog niets bekend is over de game, zou het in ieder geval niet om een vervolg op Bloodborne gaan.

FromSoftware heeft nog niets bevestigd. Wel werkt het bedrijf aan Elden Ring. Dat spel verschijnt op 21 januari 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Verder laat Shpeshal_Nick weten dat er ook een nieuwe WipEout in ontwikkeling is voor PlayStation 5. De futuristische racegame zou daarnaast specifiek bedoeld zijn voor de PlayStation VR 2.

Andere games waar sinds vorige week geruchten over gaan, zijn een nieuwe Sly Cooper en een nieuwe Twisted Metal. Het gerucht over de nieuwe Sly Cooper-game werd voor het eerst op 4chan geplaatst, maar op Reddit meldde Shpeshal_Nick dat hij dezelfde berichten heeft vernomen. Journalist Tom Henderson plaatste vorige week een illustratie van Twisted Metal op social media, met daarbij de melding dat het spel in 2023 uit moet komen.

Ook voor bovenstaande games geldt dat ze nog niet officieel zijn aangekondigd. Vooralsnog gaat het om geruchten.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wooohooooo bloodborne 2 ??

0
test

@Roy36NL lees ff nog een keertje

0

@COSMIC_TSAR nog niets bevestigd toch ? Dus kan nog altijd

0
test

Wipeout Omega met de PSVR was echt de shit, daar zie ik graag een opvolger voor! Als we dan toch bezig zijn Sony, doe een nieuwe TM dan ook maar in VR speelbaar a.u.b!

0

Aanbevolen voor jou