Nieuws

Nieuwe Five Nights At Freddy's-game is een rpg

Krijgt de naam Five Nights At Freddy’s World

Geschreven door Aida . op
De nieuwe Five Nights At Freddy’s-game wordt rpg met de naam Five Nights At Freddy’s Worlds. Dit laat de maker van de Five Nights At Freddy’s-serie, Scott Cawthon, in een aankondiging op Steam weten.

De rpg komt uit voor pc, Android en iOS en geeft spelers de mogelijkheid de verschillende personages uit de serie op een nieuwe manier te gebruiken. “Het wordt geen horrorgame”, schreef Cawthon. “Het wordt een rpg waar je een team kunt samenstellen uit de grote collectie Five Nights At Freddy’s-personages.”

Cawthon geeft daarnaast aan dat het spel wellicht wat langer op zich laat wachten dan de andere Five Nights At Freddy's-spellen. “Het is onwaarschijnlijk dat een demo van het spel klaar is voor Halloween, zoals ik had gehoopt.” Een gratis demo van het spel wordt uitgegeven zodra deze beschikbaar is.

Five Nights At Freddy’s is een horrorserie en bestaat uit vier verschillende games. Het laatste deel uit de serie, Five Nights At Freddy’s 4, kwam in juli 2015 uit op Steam. 

Bron: Steam

Dit artikel delen:

Lees meer

Stasis Todd Howard over het craftingsysteem in Fallout 4
2

Reacties op: Nieuwe Five Nights At Freddy's-game is een rpg

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Vogeltje

  • 16 september 2015 20:33
  Na 4 keer hetzelfde spel uitbrengen mogen ze inderdaad best eens wat anders in elkaar zetten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • gimbal2

  • 16 september 2015 21:32
  De mechaniek is hetzelfde, maar iedere game is toch echt heel anders in hoe het je angst probeert aan te jagen. Een nuance die niet iedereen kan waarderen. Ik vond deel vier heerlijk alternatief, gezien het audio en het onwetende als kern had in plaats van jumpscares en haast.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.