Nieuwe first-party games komen voorlopig niet naar PlayStation Now

Nieuwe first-party games komen voorlopig niet naar PlayStation Now

PlayStation Now-abonnees hoeven voorlopig niet de nieuwste Sony-games op de service te verwachten.

Dat meldt PlayStation CEO Jim Ryan in een interview met GamesIndustry.biz. Dit is opvallend, omdat Microsoft wel meteen op release first-party games naar vergelijkbare abonnementsdienst Xbox Game Pass brengt.

"Het is een gebied dat snel verandert", aldus Ryan. "De schaal van sommige first-party games die we ontwikkelen zorgt er voor dat we onze energie liever gebruiken om van de lanceringen gigantische entertainmentevenementen te maken. Denk aan games als God of War, Spider-Man en het volgend jaar te verschijnen The Last of Us: Part 2."

Dat wil niet zeggen dat deze games nooit op PlayStation Now verschijnen - zo is God of War inmiddels op de service verkrijgbaar - maar Ryan is niet van plan om dergelijke grote releases meteen op lancering al op PlayStation Now te plaatsen. "Maar onze visie over welke first-party games op PlayStation Now verschijnen is al heel anders dan een jaar geleden. Ik kan niet zeggen dat het altijd zo blijft."

In hetzelfde interview laat Ryan zich ook uit over de ontwikkeling van PlayStation 5-games. "Iets wat we horen van ontwikkelaars en uitgevers dat mij erg optimistisch maakt, is dat het gemak waarmee ze code aan de praat krijgen op PlayStation 5 veel groter is dan op welk ander PlayStation-platform ooit."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tja wat kan je hier over zeggen.. Uitstekende service van Microsoft. Echter kan ik Sony ook geen ongelijk geven. Die games gaan dusdanig als warme broodjes over de toonbank dat ik wel begrijp dat ze daar volle winst uit willen halen. Jammer voor de Now abonnees.. stel je voor als het wel zo zou zijn .. Toch een tikkeltje de keerzijde van succes.

0

Aanbevolen voor jou