Nieuwe firmware update voor PlayStation 5 uitgebracht

Nieuwe firmware update voor PlayStation 5 uitgebracht

Sony heeft een nieuwe firmware update voor de PlayStation 5 uitgebracht.

Versie 20.02-02.30 is nu beschikbaar en weegt 868 mb. De update lost onder andere een probleem op waarbij datatransfers en downloads geannuleerd worden terwijl er een datatransfer op een PS4 bezig is. Ook is de stabiliteit van de wifi-connectie verbeterd. Tot slot is er een update voor de DualSense-controller, al wordt niet duidelijk gemaakt wat er precies is aangepast.

Ook de PlayStation 4 heeft een firmware update gekregen, versie 8.03. Hiermee worden de algemene systeemprestaties verbeterd en wordt een optie om de game chat audio uit te zetten onder Sound/Devices gezet in het snelmenu.

PlayStation 5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Versie 20.02-02.30 is nu beschikbaar en weegt 868 mb." Beetje rare manier om mb's aan gewicht te hangen om te specificeren hoe groot en of zwaar het is. Plus daarbij als je 800mb echt wilt weten hoe zwaar dat is. Dat weegt bijna niks. 5 miljoen terabyte weegt maar 50gram. Dus misschien verstandig om de zin een "beetje" aan te passen.

0

@Crono het is gewoon vertaald vanuit het Engels waar ze wat populaire taal gebruiken

0
test

@Crono Je kan ook een beetje teveel zeiken he

0

Gaat dit ten koste van je ruimte waar je games installeert of is een gedeelte van de ruimte gereserveerd voor systeem (updates) only? Anders weer bijna een. Gig minder, t was al niet heel veel...

0

@EdwinVP als ze de console 799 hadden gemaakt en 2 tb meer hadden was het apparaat weer te duur geweest.

0

@Roy36NL true...maar wordt dan bijvoorbeeld t oude gewiped (zeg 200 MB) en dan de nieuwe erop gezet of is het het oude plus het nieuwe?... Dan valt t nog mee als t oude gewiped wordt...of misschien is t zelfs kleiner...

0

Aanbevolen voor jou