Nieuwe Final Fantasy aangekondigd voor 3DS | Gamer.nl

Nieuwe Final Fantasy aangekondigd voor 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Theatrhythm Final Fantasy is een ander soort spel dan gebruikelijk in de langlopende serie. De nadruk ligt in deze game op ritmegevoel en muziek. Square Enix omschrijft de game als een 'theater rhythm action game' waarbij de muziek uit Final Fantasy-games centraal staat. Theatrhythm Final Fantasy combineert elementen uit traditionele Final Fantasy's met die van uit muziekgames.

In de game gaan spelers op pad met diverse personages, zoals Lightning en Cloud. De game bevat stukken die zich afspelen in dorpjes en dungeons, maar ook gevechten waarin zij met de stylus op het scherm moeten tikken om te overleven. Op onderstaande scan uit Shonen Jump is een eerste screenshot van Theatrhythm Final Fantasy te zien. De game heeft nog geen releasedatum meegekregen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou