Nieuwe Fifa 22-patch nu ook voor consoles verkrijgbaar

Nieuwe Fifa 22-patch nu ook voor consoles verkrijgbaar

Een nieuwe Fifa 22-patch is nu voor consoles verkrijgbaar.

Patch 1.14 verscheen vorige week al op pc en Google Stadia. EA meldde toen dat de update ergens binnenkort op consoles zou verschijnen. Dat is nu het geval.

Eén van de belangrijkste aanpassingen is de toevoeging van twee nieuwe Volta Arcade-minigames. In Bucket Ball moeten spelers punten scoren door zoveel mogelijk ballen in de emmer van de tegenstander te schieten. In Closest to the Pin gaat het er om dat spelers de bal zo dicht mogelijk bij een doelwit moeten zien te krijgen.

De update behandelt ook een probleem in de carrièremodus, waarbij spelers tussen speelsessies door geboekte progressie verliezen. Het probleem is nog niet compleet opgelost, maar wanneer spelers uit de carrièremodus gaan verschijnt nu wel eerst een Save and Quit-vermelding. EA raadt spelers aan handmatig te saven tot het probleem is verholpen. 

Hier is een complete lijst met alle aanpassingen in de patch te vinden. Fifa 22 is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Ook is er een Legacy-versie verkrijgbaar op Switch.

Gamer.nl gaf een 5 aan Fifa 22: "Fifa 22 worstelt met een enorme identiteitscrisis. Wil het nou een realistische voetbalsimulatie of toch vooral zo spectaculair mogelijk zijn? Het resultaat is vlees noch vis. Een zielloze voetbalgame waarin ieder potje voelt als de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal: je kan ‘m wel winnen, maar eigenlijk gaat het helemaal nergens over."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou