Nieuwe features GameCube versie Pandora Tomorrow | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Omdat de GameCube versie van Splinter Cell: Pandora Tomorrow, die in juli op de markt zal komen, niet voorzien zal zijn van de geprezen multiplayermode, heeft Ubisoft ter compensatie een aantal nieuwe features in petto voor de GameCube bezitters.

Ten eerste zal de GameCube versie één nieuwe mi ie in de jungles van Indonesië bevatten. Tevens zijn de bestaande mi ies verbeterd met nieuwe routes naar je doel, nieuwe objectives en nieuwe uitdagingen. Aan het eind van de mi ie krijg je daarnaast statistieken te zien waaruit je kunt afleiden hoe je gepresteerd hebt. Daarnaast heeft men Booby Traps in het spel verwerkt die je op een manier vergelijkbaar met de lockpick, zal moeten ontmantelen.

Natuurlijk zal ook de GBA-GC connectivity van de partij zijn. Voor een aantal van deze features heb je ook de GBA versie van het spel nodig. Met deze mogelijkheid kun je echter wel genieten van de volgende nieuwe features:Unlock 8 new Pandora Tomorrow GBA mi ions by completing Pandora Tomorrow GameCube mi ions.

Remotely control in-game devices like keypad locks, automated turrets, and computers.

Get a visual layout of your surroundings, including enemy positions and objectives. Hopelijk weet deze functionaliteit het gemis van de uitstekende multiplayer in de GameCube versie te compenseren. IGN heeft alvast een aantal nieuwe screenshots uit deze versie van het spel, die je hier mag bezichtigen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou