Nieuwe Far Cry 6-uitbreiding en Game of the Year-editie uitgelekt

Nieuwe Far Cry 6-uitbreiding en Game of the Year-editie uitgelekt

Een nieuwe uitbreiding en Game of the Year-editie van Far Cry 6 zijn voor een officiële aankondiging uitgelekt.

Twitter-account Aggiornamenti Lumia toont wel vaker vermeldingen van nog onaangekondigde games en uitbreidingen die al in Xbox- en Windows-winkels verschijnen voordat ze publiekelijk worden gemaakt. Dat is nu ook gebeurd voor een nieuwe uitbreiding en een Game of the Year-editie van Far Cry 6.

De nieuwe uitbreiding heet 'Lost Between Worlds'. Hoewel er nog geen details zijn, is het waarschijnlijk dat de Game of the Year-editie van de game deze nieuwe uitbreiding en alle eerder verschenen dlc bundelt.

Eerder kwamen er al nieuwe Special Operations en missies in combinatie met Rambo, Danny Trejo en Stranger THings uit. Ook waren er drie uitbreidingen waarin spelers unieke ervaringen met slechteriken uit eerdere Far Cry-games - Vaas, Pagan en Joseph - konden doorlopen.

Far Cry 6 is sinds vorig najaar verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game ontving een 7,5 op Gamer.nl: "Far Cry 6 is ondanks alle bombarie simpelweg meer Far Cry. De spelformule is inmiddels stokoud, maar vindt op Yara wel een betere balans. Met meer nadruk op gepaste crafting-elementen en de bekende vrijheid in speelstijlen, valt er genoeg vermaak te halen uit het schietwerk. Op veel fronten is Far Cry 6 de beste Far Cry ooit — de grootste sowieso — maar Ubisoft zet nergens een revolutie in."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ubisoft is wel erg bang dat we vergeten dat de game door hun gemaakt is.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola haha dat maakt mij en anderen weer wat attenter om deze copy paste onzin niet te kopen

0

Aanbevolen voor jou