Nieuwe Fallout 76-patch bevat meer dan 150 aanpassingen

Nieuwe Fallout 76-patch bevat meer dan 150 aanpassingen

Ontwikkelaar Bethesda heeft bekendgemaakt een nieuwe update uit te brengen voor Fallout 76. Met de update worden meer dan 150 veranderingen aangebracht waaronder oplossingen voor bugs en andere problemen.

Volgens Bethesda wordt met de nieuwe update meerdere problemen opgelost die verschillende elementen van de game minder maakten, zoals perks, wapens en crafting. Eén van de problemen betrof een bug waarin spelers oneindig vastzaten in een

Watch on YouTube

van Fallout 76. Met deze update is dat probleem volgens de ontwikkelaar permanent opgelost.

Ook is er een glitch verwijderd die spelers in staat stelden om bepaalde voorwerpen te kopiëren. Spelers gebruikten de glitch om kopieën van zeldzame voorwerpen te maken en die vervolgens te verkopen op websites zoals eBay. Dit benadeelde de in-game-economie en is volgens Bethesda nu opgelost.

Fallout 76

Tevens krijgen spelers in Fallout 76 nu de optie om het geluid van andere spelers uit te schakelen door ze te blokkeren. Voorheen konden spelers nog met elkaar communiceren op basis van de afstand tussen de twee spelers. Deze functie had waarschijnlijk een hoge prioriteit om toegevoegd te worden nadat bekend werd dat een groep spelers afgelopen december homohaat verspreidden in de game. De groep spelers in kwestie werden als gevolg hiervan permanent verbannen van de game.

Een andere opvallende verandering is de aanpassing van het gewicht bij haarspelden in Fallout 76. Voorheen wogen haarspelden hetzelfde als een kogel met een aangegeven waarde van 0,1. Dit gewicht is nu sterk verlaagd naar een waarde van 0,001. Met een gelimiteerd gewicht dat spelers met zich kunnen meedragen wordt dit gezien als een gewenste aanpassing.

De patch is nu beschikbaar voor de pc-versie van Fallout 76. Later deze week verschijnt de patch op de Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En ondanks alle haat blijft Bethesda aan de game werken en bedanken ze hun fans bij elke "inside the Vault update". Gisteren weer 4 uur gespeeld en blijf me er goed mee vermaken, benieuwd naar wat er dit jaar gaat komen in Appalanchia.

0

@Krytuun Ik denk dat ze weinig keus hebben. Als ze dit niet zouden doen zal er vast een rechtzaak aankomen en is ook beter marketing voor hunzelf dat ze hun producten blijven verbeteren. Hoop voor de spelers dat het alleen maar beter wordt. Hoop dat het bedrijf failiet gaat of de leiding word vervangen.

0
test

@Shinjite Als je wint, heb je vrienden, rije dik, echte vrienden. Bethesda falliet verklaren, of het complete management vervangen gaat een beetje ver. Overigens, leuk feitje (niet specifiek aan jouw hoor Shinjite) iedereen haat op Todd Howard, maar hij is niet eens de Director. Hij is ondersteunend partij, en heeft de press conference gedaan. Onderdeel van het ontwikkeling team, maar hoofdzakelijk bezig met Starfield vermoedelijk.

0
test

Ja is persoonlijk, Ik speel fallout sinds de 1e delen die uit kwamen en met dit spel hebben ze naar mijn mening de plank compleet mis geslagen.

0

Aanbevolen voor jou