Nieuwe Fallout 4-dlc aangekondigd, Fallout Shelter naar pc | Gamer.nl

Nieuwe Fallout 4-dlc aangekondigd, Fallout Shelter naar pc | Gamer.nl

Bethesda heeft nieuwe downloadbare content voor Fallout 4 aangekondigd tijdens hun E3-persconferentie. De post-apocalyptische rpg wordt uitgebreid met drie nieuwe downloadable content-pakketten. Ook verschijnt de mobiele game Fallout Shelter voor pc.

Nu de eerste drie dlc-pakketten zijn uitgebracht heeft Bethesda hun plannen voor het volgende dlc-drieluik aangekondigd. Het gaat hier om twee Workshop-uitbreidingen en één grotere, verhalende dlc.

Het vierde dlc-pakket voor Fallout 4 heet Contraptions Workshop en biedt spelers de mogelijkheid om diverse apparaten en toestellen te maken, zoals een sorteermachine voor voorwerpen, lopende banden en rekken voor harna en of wapens. Deze dlc is vanaf 14 juni beschikbaar.

De vijfde uitbreiding komt in juli uit en heet Vault-Tec Workshop. In deze uitbreiding kunnen spelers hun eigen ondergrondse Vault maken, in de stijl van de mobiele game Fallout Shelter. In de trailer is te zien hoe er geëxperimenteerd kan worden met de bewoners van de Vaults.

Ten slotte brengt Bethesda in augustus de Nuka-World-dlc uit. Deze dlc is een verhalende, zoals Far Harbor, en laat spelers een pretpark betreden.

Daarnaast kondigde Bethesda aan dat Fallout Shelter uitgebreid wordt met quests, nieuwe personages, vijanden en locaties. De mobiele game, inclusief de Quests-update, verschijnt ook voor pc in juli.

E3 2016

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou