Nieuwe extra's voor Double Fine Adventure-donateurs | Gamer.nl

Nieuwe extra's voor Double Fine Adventure-donateurs | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De video is geplaatst nadat er inmiddels ruim twee miljoen dollar is opgehaald voor Gilbert en Schafer om hun nieuwe adventure mee te financieren. In dank daarvoor krijgen donateurs die dertig dollar of meer hebben gedoneerd de digitale soundtrack van de game.

Wie zestig dollar geeft, ontvangt een PDF-bestand met daarin art van het spel, en bij 100 dollar stuurt Double Fine een speciale editie op met daarin naast de game ook de bijbehorende documentaire op dvd of blu-ray. 500 dollar, tot slot, geeft recht op een fysiek exemplaar van het artbook.

Double Fine Adventure, zoals het project vooralsnog door het leven gaat, moet in de herfst van dit jaar uitkomen en verschijnt in ieder geval voor PC, Android, Mac, Linux en iOS-apparaten. Waar de game precies over gaat, is nog niet bekendgemaakt, enkel dat het een kla ieke adventuregame wordt zoals Gilbert en Schafer al eerder maakten met Monkey Island.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou