Nieuws
Fortnite Season 9

Nieuwe exclusieve Fortnite-items voor PS Plus-leden

Items gelekt door dataminer

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
PlayStation 4-spelers die lid zijn van PlayStation Plus kunnen binnenkort aan de slag met twee nieuwe exclusieve items in Fortnite. Bekend Fortnite-dataminer Lucas7yoshi heeft afbeeldingen van de twee items geplaatst op zijn Twitter-account, nadat hij deze heeft gevonden in de bestanden van het spel.

De Coaxial Blue Glider en Blue Fusion Contrail hebben een futuristisch ontwerp en bevatten beide de kenmerkende blauwe kleur van PlayStation. Dat de items daadwerkelijk exclusief verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 4, wordt bovendien bevestigd door de onzichtbare tag 'Cosmetics.Source.Platform.PS4' die de items hebben. Wanneer de twee cosmetische items worden uitgebracht en of deze deel uitmaken van een set, is nog niet bekend.

Een samenwerking tussen Epic Games en PlayStation houdt in dat het vaker voorkomt dat er exclusieve items worden uitgebracht voor het platform van Sony. Maar ook Xbox One-spelers, leden van Twitch Prime en nieuwe bezitters van een Samsung Galaxy hebben in het verleden exclusieve items kunnen vrijspelen. Vorige week werd nog een exclusieve Dark Apex-set ontdekt voor Fortnite, welke wordt meegeleverd met een nog niet onthulde, paarse Xbox One S.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Detective Pikachu en Pokémon Home komen naar Switch Hoe is Super Mario Maker 2 anders dan zijn voorganger? - Gameplay Update
0

Reacties op: Nieuwe exclusieve Fortnite-items voor PS Plus-leden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.