Nieuws
Animal Crossing

Nieuwe duplicatie-glitch ontdekt in Animal Crossing: New Horizons

Fanmade Animal Crossing-direct

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Er is een nieuwe duplicatie-glicht ontdekt in Animal Crossing: New Horizons. Verschillende spelers vonden de glitch en deelden het op social media.

De glitch is iets gecompliceerder dan de eerdere duplicatie-glitch die in maart door Nintendo gerepareerd is. De glitch werkt alleen bij voorwerpen die een grote van 2x1 hebben.

Spelers hebben naast het voorwerp dat ze willen kopiëren ook twee tafels nodig, een kleine en één grote. De grote tafel moet in het midden van de kamer staan en het voorwerp moet op de kleine tafel staan. De speler moet dan de huisinrichtingmodus opstarten en dan de kleine tafel met het voorwerp over de grote tafel tillen zonder het om te draaien. Doen ze dit drie keer en verlaten ze dan het huis om vervolgens weer binnen te komen, dan moet het voorwerp als het goed is gekopieerd zijn.

Een video met uitleg over hoe deze glitch in zijn werking gaat is hieronder te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is een groot success. In minder dan een maand heeft de game het record verbroken voor de bestverkochte digitale-game en fans van de game maken veel content rond en over deze game. Zo heeft een fan bijvoorbeeld een programma uitgebracht, waar spelers op hun computer het eiland alvast kunnen inrichten voordat ze aan de slag gaan met terraformen. Het programma heet Island Planner en is gratis te gebruiken. Verder is er onlangs een fanmade Animal Crossing Direct verschenen. Deze video geeft weer wat de fans die het gemaakt hebben welke content zij graag nog in de game willen hebben. De ‘Direct’ is hier te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over deze game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 15:00 - Martin en Cody spelen Apex Legends én checken Last of Us 2-trailer Gerucht: Concept art van geannuleerde Zelda en andere Nintendo-games gelekt
3

Reacties op: Nieuwe duplicatie-glitch ontdekt in Animal Crossing: New Horizons

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Ryme

  • 6 mei 2020 13:24
  Die quality of life video heb ik halverwege uitgezet. Niet omdat deze slecht is maar omdat het de keiharde waarheid is. Zoveel goede en simpele aanpassingen die het spel nog beter zou maken dat je het zonde gaat vinden dat ze er niet inzitten!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  XtraLinkUK

  • 6 mei 2020 14:03
  Kan een fysiek exemplaar nog steeds nergens krijgen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Minoesh

  • 6 mei 2020 14:11
  @XtraLinkUK Op amazon.nl staat het spel fysiek voor €50,83. Verkocht en verzonden door amazon.nl, dus geen derde partij.

  Edit: uit reviews blijkt dat de verpakking Duits is. Maakt voor de taalinstelling voor het spel zelf niet uit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.