Nieuwe Driver pas in 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Als reden voor het uitstel geeft Ubisoft de "competitieve markt rond de feestdagen". Driver: San Francisco werd pas aangekondigd rond de laatste E3 en ook toen werd pas de releasedatum rond het einde van dit jaar bekendgemaakt. Nu, krap een maand later, komt Ubisoft daar dus alweer op terug.

Met Driver: San Francisco wil Ubisoft weer terug naar de kern van de Driver-reeks. Het spel draait vooral om het racen door het drukke verkeer in de straten van de Amerikaanse stad San Francisco. Om de speler toch meerdere auto's te laten besturen, heeft Ubisoft Reflections de shift-optie bedacht, waarmee spelers tijdens een achtervolging ineens de controle over een andere auto ergens in de buurt kunnen nemen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou