De Dragon Ball Z licentie is nog steeds erg hot, want naast Dragon Ball Z Bodakai en een wat minder succesvole GBA versie verschijnt begin volgend jaar een Dragon Ball Z-game voor de Nintendo DS. Het bekende vlieg- en vechtwerk is weer aanwezig in de game, met vijftien personages en driedimensionale achtergronden. Op het bovenste scherm spelen de gevechten zich af terwijl het touchscreen gebruikt kan worden om andere personages in het gevecht te laten springen.

Voor het gevecht begint moet je een tactische keuze maken welke personages je gaat gebruiken. Bij het kiezen geldt er namelijk een punten systeem waarmee je meerdere slappere vechters kan kiezen of juist een kleiner aantal sterkere. De singleplayermode heeft, zo belooft men, een verrassend plot en vertoont sterke gelijkenissen met de tv-serie.

Naast het singleplayergedeelte kun je het ook via WiFi opnemen tegen een vriend of vriendin. Dragon Ball Z: Supersonic Warriors 2 verschijnt 20 januari in Europa. De overige screenshots bekijk je hier.

Met dank aan Badname voor het melden van dit nieuws.