Nieuwe DLC voor Uncharted 2 aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het eerste gratis pakket verschijnt op 28 januari in Japan en voegt personages uit Resistance 2, inFamous en Killzone 2 toe aan het multiplayergedeelte van Uncharted 2. Voor 25 februari staat een tweede uitbreidingspakket op stapel waarmee twee nieuwe speelvelden en personages uit de eerste Uncharted beschikbaar worden in de multiplayermodus. Eén van de nieuwe maps is gebaseerd op het ruïnehoofdstuk uit het eerste deel. De prijs van dit tweede DLC-pakket is nog niet bekend.

Aziatische markt

Het laatste pakket dat in de planning verschijnt op 15 april en voegt naast vier nieuwe maps en vijf nieuwe personages ook de coöperatieve multiplayermogelijkheden toe voor consumenten in Azië.

De prijzen van het tweede en derde pakket zijn nog niet bekend. Bovendien is het niet duidelijk wanneer deze pakketten in Nederland verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou