De downloadbare content voor Borderlands is uitgesteld en verschijnt morgen op Xbox Live Arcade. Dat laat Graeme Boyd van Xbox Live weten via Twitter. De DLC komt nog steeds op donderdag naar PlayStation Network en PC.

Origineel bericht:

Vandaag is er nieuwe downloadbare content voor Borderlands uitgekomen op Xbox Live Marketplace. Vanaf donderdag is The Secret Armory of General Knoxx ook beschikbaar op PC en PlayStation 3.

The Secret Armory of General Knoxx is het derde DLC-pakket voor Borderlands. Xbox 360-bezitters betalen 800 Microsoft punten, op de PC en PlayStation 3 betalen spelers ongeveer 10 euro.

Direct vervolg

The Secret Armory of General Knoxx is een direct vervolg op het hoofdverhaal van Borderlands. De Crimson Lance is uit op meer technologie en hoopt deze te vinden in de wapenkamer van generaal Knoxx. Aan de speler de taak om ze hiervan te weerhouden.

Spelers kunnen via de nieuwe downloadbare content level 61 bereiken. Daarnaast zijn er nieuwe wapens, items en voertuigen beschikbaar. Ook kent de wereld van Borderlands via de download twintig tot dertig nieuwe vijanden.

Post-apocalyptisch

Borderlands kwam in oktober 2009 uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC en is een actie-RPG in een post-apocalyptische omgeving. Meerdere spelers kunnen tegelijk dezelfde spelervaring beleven en kunnen op elk moment het spel binnenkomen en verlaten.