Nieuwe DLC Uncharted 3 verschijnt morgen | Gamer.nl

Nieuwe DLC Uncharted 3 verschijnt morgen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De downloadbare content bevat vier maps uit de multiplayermodus van Uncharted 2: Cave, Fort, Lost City en Sanctuary. Ontwikkelaar Naughty Dog heeft een aantal verbeteringen gemaakt aan de maps: onder andere de belichting, textures en weereffecten zijn verbeterd. Het pakket kost in de Verenigde Staten 9,99 dollar en zal in Europa waarschijnlijk voor ongeveer dezelfde prijs in euro’s beschikbaar komen. Het pakket is gratis voor leden van de Uncharted 3 Fortune Hunters’ Club, een initiatief vergelijkbaar met de Season Pa van Gears of War 3. 

Naughty Dog onthulde ook plannen voor nieuwe downloadbare content. Zo komen er drie nieuwe pakketten met character skins; de Rogues Pack 1 en de Rogues Pack 2 laten spelers kiezen uit een aantal grote boeven uit het verhaal van Uncharted 3 en de Donut Pack 1 maakt een aantal personages uit de verhaalmodus van de game groter. Naast deze pakketten is er nog meer downloadbare content op komst, waarnaar Naughty Dog hintte met een screenshot. Waarschijnlijk gaat het om DLC voor de coöperatieve modus van de game.

[afbeelding: http://www.flickr.com/photos/playstationblog/6712358759/]


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou