Update: Eerste beelden van Broly en Bardock in Dragon Ball FighterZ | Gamer.nl

Update: Eerste beelden van Broly en Bardock in Dragon Ball FighterZ | Gamer.nl

Update: Bandai Namco heeft twee korte video's online gezet waarin zij de nieuwe dlc-personages Broly en Bardock onthullen.

Media has no description
Media has no description

Origineel bericht: De volgende dlc-personages voor Dragon Ball FighterZ zijn bekendgemaakt door Bandai Namco.

In het Japanse tijdschrift V-Jump kondigde Bandai Namco aan dat Broly en Bardock de volgende dlc-personages voor Dragon Ball FighterZ worden. Dit nieuws kwam naar het Westen via de Japanse website Ryukutya2089.

Broly's superaanval heet 'Gigantic Meteor. Zoals de naam suggereert roept hij een reusachtige meteoriet op, wat hem drie energiebalken kost. Bardock kan daarentegen met 'Revenger A ault' Super Saiyan worden, waarna hij in een vlaag van woede zijn tegenstander aanvalt.

Fans die ook in het bezit zijn van Dragon Ball Xenoverse 2 krijgen bovendien kostuums en acce oires voor Android 21 en een lobby-personage van Supreme Kai of Time. Wat de dlc-personages gaan kosten is nog onbekend.

Dragon Ball FighterZ kwam eind januari uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game werd positief ontvangen in onze review, het kreeg maar liefst een 9. Over de game vertelt Bastiaan het volgende: "Dragon Ball FighterZ is wat we willen in een moderne vechtgame. De besturing is soepel en makkelijk om te leren, maar onder al die simpliciteit schuilt verra end veel diepgang. Combineer dat met een fenomenale visuele stijl en een razendsnel tempo en je hebt een game die zowel animefans als fighterveteranen zal bekoren."

Dragon Ball FighterZ
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou