Nieuws
Dragon Ball FighterZ Broly vs Bardock

Update: Eerste beelden van Broly en Bardock in Dragon Ball FighterZ

Broly en Bardock sluiten zich aan bij het gevecht

Geschreven door Arran Winmai op
Update: Bandai Namco heeft twee korte video's online gezet waarin zij de nieuwe dlc-personages Broly en Bardock onthullen.

Origineel bericht: De volgende dlc-personages voor Dragon Ball FighterZ zijn bekendgemaakt door Bandai Namco.

In het Japanse tijdschrift V-Jump kondigde Bandai Namco aan dat Broly en Bardock de volgende dlc-personages voor Dragon Ball FighterZ worden. Dit nieuws kwam naar het Westen via de Japanse website Ryukutya2089.

Broly's superaanval heet 'Gigantic Meteor. Zoals de naam suggereert roept hij een reusachtige meteoriet op, wat hem drie energiebalken kost. Bardock kan daarentegen met 'Revenger Assault' Super Saiyan worden, waarna hij in een vlaag van woede zijn tegenstander aanvalt.

Fans die ook in het bezit zijn van Dragon Ball Xenoverse 2 krijgen bovendien kostuums en accessoires voor Android 21 en een lobby-personage van Supreme Kai of Time. Wat de dlc-personages gaan kosten is nog onbekend.

Dragon Ball FighterZ kwam eind januari uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game werd positief ontvangen in onze review, het kreeg maar liefst een 9. Over de game vertelt Bastiaan het volgende: "Dragon Ball FighterZ is wat we willen in een moderne vechtgame. De besturing is soepel en makkelijk om te leren, maar onder al die simpliciteit schuilt verrassend veel diepgang. Combineer dat met een fenomenale visuele stijl en een razendsnel tempo en je hebt een game die zowel animefans als fighterveteranen zal bekoren."

Dragon Ball FighterZ

Dit artikel delen:

Lees meer

Rocket League krijgt twee Batman-wagens in maart Karin 190z nu beschikbaar in GTA Online dankzij gloednieuwe update
1

Reacties op: Update: Eerste beelden van Broly en Bardock in Dragon Ball FighterZ

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Perfection

    • 22 februari 2018 10:56
    Kan er nog steeds niet bij dat mensen vandaag de dag full price betalen voor een fighting game. Vergeleken met huidige games van deze tijd voelen dit soort games echt aan als minigames voor mij. En dan ook nog eens betalen voor extra personages die natuurlijk al lang op de plank lagen voor de release.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.