Nieuwe DLC Metro 2033 geeft probleem met Achievements | Gamer.nl

Nieuwe DLC Metro 2033 geeft probleem met Achievements | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De fout begon zich voor te doen kort nadat de Ranger Pack werd uitgebracht en leidt ertoe dat het systeem dat de Achievements in het spel bijhoudt niet meer goed functioneert. Als gevolg hiervan worden behaalde Achievements bij de getroffen spelers niet geregistreerd. Sommigen van hen geven aan dat het alleen fout gaat bij de extra Achievements die de DLC toevoegt, maar anderen claimen dat het bij hen voor heel het spel geldt.

Reactie THQ

THQ laat in een uitleg over het probleem het volgende weten: "We werken momenteel met Microsoft samen om erachter te komen of het probleem is ontstaan door de programmeercode van de DLC zelf, of dat het om een fout gaat in de Xbox Live Marketplace. [...] We beseffen dat het frustrerend is voor diegenen van jullie die zich erop hadden verheugd om Ranger Pack te spelen en we vragen om jullie geduld terwijl we het precieze probleem proberen te achterhalen en op te lo en."

THQ adviseert spelers van Metro 2033 om totdat het probleem is verholpen, de DLC niet te downloaden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou