Nieuwe DLC Mass Effect onthuld op Zwitserse Xbox-site | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er was reeds bekend dat er nieuwe downloadbare content zou komen, maar niet wanneer en ook niet wat dit zou omvatten. De nieuwe content heet Pinnacle Station, kost 400 Microsoft-punten (€4.80) en bevat 13 nieuwe scenario's. De nieuwe scenario's hebben als vereiste dat de speler de Spectre-status moet hebben voordat ze gespeeld kunnen worden.

De nieuwe content zal volgens de Zwitserse Xbox-site twéé tot drie uur gameplay bevatten. Verder zullen er 3 nieuwe achievements te behalen zijn, die elk 50 gamerpoints punten zullen opleveren.

Vechtclub

Uit de omschrijvingen van de achievements blijkt dat hoofdrolspeler Shepard het in Pinnacle Station in een arena moet opnemen tegen verschillende vijanden. De ontwikkelaars hadden eerder al eens aangegeven dat het volgende downloadbare pakket een arena zou hebben met gameplay die doet denken aan de film Fight Club.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou