Nieuwe DLC en update voor Gran Turismo 5 | Gamer.nl

Nieuwe DLC en update voor Gran Turismo 5 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe DLC brengt de Mini Cooper S, 2010 Volkswagen Golf VI R, 2010 Volkswagen Scirocco R en de 2012 Ni an GT-R Black edition R35 naar de game. Het pakket kost 3,99 euro. Ook is er de Gran Turismo Racing Kart 125 SP, die gratis is voor alle spelers die ooit Gran Turismo 5-DLC hebben gekocht. Er wordt gelijktijdig ook een gratis Family Upgrade beschikbaar gesteld, die de beperking opheft dat maar 1 PlayStation Network-gebruiker over de gedownloade content kan beschikken. 

Daarnaast ontvangt de game volgende week ook de 2.02 update, die de Toyota FT-86 2012 toevoegt en een aantal veranderingen doorvoert. Zo wordt het mogelijk om met een druk op de knop alle autocoupons in één keer in te leveren en kunnen wielen bij standaardauto’s vervangen worden. De volledige lijst met veranderingen is te lezen op de PlayStation Blog.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou