Nieuwe Digimon-serie gaat over smartphone-applicaties | Gamer.nl

Nieuwe Digimon-serie gaat over smartphone-applicaties | Gamer.nl

Bandai heeft hun nieuwe Digimon cross-mediaproject onthuld. Het project heet Digimon Universe: Appli Monsters en omvat nieuwe games, merchandise, een anime-serie en meer.

In Digimon Universe: Appli Monsters staat het conflict over kunstmatige intelligentie centraal. De bekende digitale monstertjes maken een terugkeer, maar dit keer in de vorm van smartphone-applicaties. Ze worden Appli(cation) Monsters genoemd, afgekort Appmon.

Bandai heeft grootste plannen met het nieuwe Digimon-project. Het bedrijf gaat de samenwerking aan met Toei Entertainment om deze herfst een anime-serie van Digimon Universe: Appli Monsters te lanceren. Bandai Namco Entertainment gaat games maken van de serie, terwijl Bandai diverse vormen van merchandise, zoals speelgoed en verzamelkaarten, verzorgt.

Bandai Namco Entertainment bracht eerder dit jaar de rpg Digimon Story: Cyber Sleuth naar het westen, nadat een petitie, die pleitte voor een internationale release van een andere Digimon-game, 65 duizend keer werd ondertekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou