Nieuwe details van Sid Meier’s Pirates! | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Op de E3 kondigde Firaxis, de ontwikkelstudio van gamedesigner Sid Meier, aan dat men bezig was met een remake van de kla ieker Pirates! Verder wilde men echter nog niets kwijt over deze titel, behalve dat het volledig 3D zou gaan worden en gebruik zou gaan maken van Gamebryo middleware.

Vandaag is de eerste informatie omtrent de gameplay van het spel naar buiten gebracht. In Pirates! neem je de rol aan van een piratenkapitein in de zeventiende eeuw. Je zal zowel op de zeeën als in de havens van de Caribbiën kunnen laten zien hoe goed je bent en langzaam uitgroeien tot de meest gevreesde piraat uit de geschiedenis.

Naarmate je reputatie groeit, zal ook de omvang van je crew en op een gegeven moment zal je het schip van de tegenstander over kunnen nemen of havens kunnen plunderen. Je zal in je avonturen verschillende gevaarlijke karakters ontmoeten, mysteries oplo en en exotische eilanden verkennen. Het bovenstaande klinkt spelers van Pirates of the Carribbean wellicht bekend in de oren, maar eigenlijk heeft ook dat spel zich laten inspireren op de kla ieker van Sid Meier. Deze remake belooft alvast de simpelheid van het origineel te behouden en tegelijkertijd uitdagender, gevarieerder en spannender te zijn. Hopelijk lost deze remake de verwachtingen wel in en zal het minder bugs bevatten dan de piratengame van Akella. Sid Meier's Pirates zal in de loop van 2004 verschijnen, het origineel is al meer dan 15 jaar oud!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou