Nieuwe details over Pokémon Home bekendgemaakt

Nieuwe details over Pokémon Home bekendgemaakt

The Pokémon Company heeft meer details bekendgemaakt over de dienst Pokémon Home. Zo wordt er iets meer duidelijkheid gegeven over onder andere het linken van je Nintendo-account aan de smartphone-app.

Pokémon Home komt ergens deze maand uit voor Nintendo Switch en smartphones. Het gaat om een cloud-service waar fans hun Pokémons uit eerdere generaties kunnen opslaan en overzetten naar de nieuwe Pokémon-games op de Nintendo Switch, mits ze in de Pokédex van de game zitten. Nu heeft Nintendo meer details over de service onthuld.

Eerder werd er bekendgemaakt dat het nog mogelijk is om via vele omwegen pokémon uit hele oude games (Pokémon Collosseum en Stadium) naar Pokémon Home te krijgen. Nu heeft The Pokémon Company meer details op de Japanse FAQ-pagina van de dienst geplaatst. Zo heb je geen Nintendo-account nodig om de smartphone-versie te gebruiken. Het nadeel is dan wel dat je geen pokémon kan overzetten naar de Nintendo Switch-games en andersom. Voor premium leden is het ook niet mogelijk om zonder Nintendo-account de pokémon uit Pokémon Bank (de voorganger van Pokémon Home) naar Pokémon Home kan krijgen.

pokemon home

Ook worden er nog een paar verschillen uitgelegd tussen het gratis en premium abonnement van Pokémon Home. Zo kan je met het gratis abonnement met één box alleen pokémon van Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee overzetten naar Pokémon Sword en Shield. Premium leden krijgen de waarschuwing dat als ze hun abonnement niet verlengen, ze niet meer bij de pokémon in hun premium boxen kunnen. De leden krijgen weer toegang als ze opnieuw premium lid worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mel, melk, melk. Lekker uitmelken die hap. Ik vind het nog steeds zo ongebruiksvriendelijk hoe Nintendo met hun gebruikers omgaan. De meeste kinderen gaan dit echt niet meer snappen laat staan hun ouders die al helemaal geen spellen spelen. Daarnaast gewoon weer moeten betalen voor iets wat gewoon in het spel zelf had moeten zitten.

0
test

@Magister Om Pokémon te ruilen met de allereerste spellen moest je ook een kabel kopen die gameboy met gameboy connect. Die kreeg je er ook niet gratis bij. Pokémon bank is de voorloper van Pokémon Home en kostte ook 5 euro

0
test

@Ryme die kreeg je er wel degelijk vaak gratis bij. Zo niet dan kostte je dat een keer een paar tientjes en was je klaar. Komt totaal niet overheen met een maandelijkse kost waar je als je niet betaalt, je toegang tot je pokemon of de optie om het te ruilen vervalt. Tegenwoordig koop je zo'n link kabel voor een euro. Die dingen zijn 15+ jaar oud ja. Maar je betaalt over een aantal jaar niet een euro voor hetzelfde principe door dit model.

0
test

@Magister ze slaan een brug om progress (gevangen en getrainde Pokemon) van de ene game mee te nemen naar de andere game. Dit zie je vrijwel nergens anders gebeuren. Ben het dan toch met je oneens dat dit in de game thuis hoort aangezien je dit zo goed als nergens hebt in andere games. De hoogte van de prijs voor deze service is een punt waar ik het niet mee eens ben maar het is een niet noodzakelijke dienst dus snap wel dat dit als een extra geld en buiten de game om aangeboden kan worden.

0

Aanbevolen voor jou