Nieuwe details over Assassin's Ceed: Brotherhood bekendgemaakt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De presentatie start met Ezio, de hoofdpersoon uit A a in's Ceed II, die in bed ligt als zijn villa wordt aangevallen door de Tempeliers. Ezio moet snel actie ondernemen en springt op zijn paard om zich een weg te banen naar de verdedigingsmuur waar kanonnen gestationeerd zijn. De besturing van het paard is volgens Ubisoft veel diepgaander geworden en het zal zelfs mogelijk zijn om vanaf de rug van het paard te vechten. A a in's Creed: Brotherhood wil meer gevarieerde gameplay bieden dan zijn voorgangers. Ezio kan in dit spel bijvoorbeeld kanonnen besturen en afvuren om de Tempeliers aan te vallen. 

A a in's Creed: Brotherhood is het vervolg op A a in's Creed II, en draait opnieuw om de Italiaanse Ezio, die dit maal een machtige a a ijn is geworden. In de nieuwe game staat Ezio er echter niet alleen voor maar krijg hij hulp van leden van de Brotherhood, zoals de eerder bekendgemaakte Jester. A a in's Creed: Brotherhood komt op 16 november uit voor Xbox 360 en PlayStation 3 en zal naast een singleplayer ditmaal ook een multiplayer hebben.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou