Nieuwe details op papier over Paper Mario 2 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Hoewel Nintendo consoles sinds de N64 niet meer bepaald bekend staan als spellenmachines met een grote selectie aan RPG's, zijn er in de tijd toch een klein aantal best vermakelijke games binnen dit genre verschenen. Het beste voorbeeld hiervan betreft Paper Mario. Deze tweede RPG binnen het Mario universum, gooide op de Nintendo 64 hoge ogen met zijn aparte stripboekachtige graphics.

Ook de GameCube zal gastheer zijn voor een nieuwe Mario RPG in de vorm van Paper Mario 2. Net als zijn voorganger, kent ook deze game een zeer gewaagde grafische stijl waarin ook ditmaal alle characters plat als papier zijn. Hoewel deze visuele vorm in het vorige deel enkel diende om de game een unieke sfeer mee te geven, zal het in deel twee ook een belangrijke rol spelen binnen de gameplay.

Mario is namelijk in staat z'n aparte fysieke toestand in zijn voordeel te gebruiken bij het doorkruizen van de verscheide omgevingen. Zo kan hij zich met gemak tu en spleten manoeuvreren, zich oprollen in een tube en zich zelfs opvouwen tot een vliegtuigje om zich zo met de wind mee te laten voeren.

Herkenbare Nintendo innovatie dus, wat altijd welkom is in een industrie waar aan laatstgenoemde de laatste tijd een beetje gebrek lijkt te zijn. Wanneer de game in Europa verschijnt is nog niet duidelijk. Wel is zeker dat we meer te zien zullen krijgen van de game op de komende E3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou