Nieuws
Pokémon GO

Nieuwe details onthuld voor trainergevechten Pokémon GO

Langverwachte functie wordt na ruim twee jaar toegevoegd

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er zijn nieuwe details onthuld voor de trainergevechten in Pokémon GO. Binnenkort kunnen spelers van de mobiele game tegen elkaar vechten met de pokémon die zij bezitten. Ontwikkelaar Niantic maakt dit bekend in een bericht op de officiële website.

Gevechten tussen trainers kunnen worden gestart door middel van een zogenoemde Battle Code. Met die code kunnen spelers in een bepaalde afstand van elkaar tegen elkaar vechten. Spelers die met elkaar de twee hoogste niveaus aan vriendschap delen kunnen vanaf elke afstand met elkaar vechten.

De gevechten zijn verdeeld over drie niveaus; de Great League, Ultra League en Master League. Spelers kunnen in een gevecht alleen pokémon gebruiken die onder één van de drie niveaus vallen om het gevecht eerlijk te laten blijven. De Great League laat pokémon toe tot en met 1500 CP, de Ultra League tussen de 1500 en 2500 CP en de Master League heeft geen limiet.

Pokémon GO

Spelers die tegen elkaar vechten stellen drie pokémon op uit dezelfde CP-klasse. Met die drie pokémon kunnen spelers zowel de Fast Attack als de Charged Attack. Met het voltooien van een trainersgevecht krijgen beide spelers de kans om verschillende prijzen te winnen, zoals zeldzame evolutie-voorwerpen.

Naast andere spelers kunnen ook gevechten gespeeld worden tegen npc's. Spelers kunnen eens per dag tegen de Gym Leaders Spark, Candela en Blanche vechten en beloningen krijgen, zoals Stardust.

Momenteel is er nog geen datum bekend wanneer de nieuwe update uitkomt voor de mobiele game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Epic start eigen digitale winkel om te concurreren met Steam Ubisoft kondigt Assassin's Creed Symphony Tour aan
0

Reacties op: Nieuwe details onthuld voor trainergevechten Pokémon GO

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.