Onlangs werden, nota bene op de website van MTV, de eerste beelden getoond van 50 Cent: Bulletproof, de game met rapper 50 Cent in de hoofdrol. Veel concrete informatie over het spel was er nog niet te vinden. IGN trok de stoute schoenen en vuurde een aantal vragen af op executive producer Andre Emerson, wie eerder aan Dead to Rights meewerkte. Zodoende zijn een aantal nieuwe feitjes omtrent het spel aan het licht gekomen.Bulletproof wordt geen rip-off van Grand Theft Auto, maar zal zich sterker concentreren op het verhaal. Hiervoor zal wel enige vrijheid opgeofferd moeten worden. Het verhaal wordt geschreven door Terry Winter, wie ook een aantal afleveringen schreef voor The Sopranos. Terry werkte ook al met 50 Cent's aan een bioscoopfilm die de naam Huster's Ambition zal gaan dragen.

In Bulletproof heeft 50 Cent het nog niet tot rapper weten te schoppen. We krijgen namelijk de kans zijn leven voor het succes te spelen. In deze periode was hij een hustler, wat volgens ons vertaalwoordenboekje een hoer is die op straat op zoek gaat naar zijn klanten. We denken echter dat met hustler in dit geval een drugsdealer bedoeld wordt - het vocabulair van een rapper is niet eenvoudig te doorgronden.

Bulletproof wordt vanuit de derde persoon gespeeld, maar zal qua besturing dichter aanleunen bij een first person shooter. Unieke features van het spel zullen in de komende weken bekend worden gemaakt, maar zet de klok er maar vast op gelijk, dat geweld en bloedbaden niet geschuwd worden.