Nieuws
The Medium

Nieuwe details en screenshots van The Medium onthuld

Speel in twee werelden

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Er zijn nieuwe details en screenshots uitgekomen van de psychologische horror-game The Medium. De nieuwe informatie en afbeeldingen staan op The Microsoft Store.

The Medium werd in mei aangekondigd tijdens de Inside Xbox-stream. De game wordt ontwikkeld door de Bloober Team, bekend van hun horrorgame Layers of Fear. Nu heeft de ontwikkelaar wat meer informatie naar buiten gebracht over de nieuwe game op de Microsoft Store .

De omschrijving is als volgt:

Ontdek een duister mysterie dat alleen een medium kan oplossen. Reis naar een verlaten communistisch resort en gebruik je unieke paranormale gaven om de diep verontrustende geheimen te ontrafelen, puzzels in verschillende realiteiten op te lossen, ontmoetingen met sinistere geesten te overleven en tegelijkertijd twee realiteiten te verkennen.

Key Features:

 • WORD EEN MEDIUM
  Gebruik je unieke paranormale gaven voorbehouden aan degenen met het geschenk. Reis tussen de realiteiten of verken ze allebei tegelijk. Gebruik de Out of Body-ervaring om plaatsen te onderzoeken waar je normaal niet heen kan. Creëer energie-schilden en krachtige geestaanvallen om de geestenwereld en zijn buitenaardse gevaren te overleven.

 • ZIE WAT VERBORGEN is
  Duik diep in een volwassen en moreel dubbelzinnig verhaal, waarin niets is wat het lijkt en alles een andere kant heeft. Als medium zie, hoor en ervaar je meer dan anderen, en met elk nieuw perspectief verander je je perceptie over wat er in het Niwa resort is gebeurd.

 • SPEEL TEGELIJK IN TWEE WERELDEN
  Nooit eerder vertoonde en officieel gepatenteerde gameplay die zich afspeelt in twee werelden die tegelijkertijd worden weergegeven. Verken tegelijkertijd de fysieke wereld en de geestenwereld en gebruik de onderlinge interacties om dual-reality-puzzels op te lossen, nieuwe paden te ontdekken en herinneringen aan gebeurtenissen uit het verleden te doen naar boven te brengen.

 • GA EEN DONKERE WERKELIJKHEID IN, GEÏNSPIREERD OP BEKSIŃSKI
  De geestenwereld van het medium is een donkere spiegelreflectie van onze realiteit, een grimmige en verontrustende plek waar onze ongestrafte daden, kwade driften en verachtelijke geheimen zich manifesteren en een vorm kunnen aannemen. Deze wereld is uitgevonden en ontworpen door inspiratie van de schilderijen van Zdzisław Beksiński, de Poolse dystopische surrealist die internationaal wordt erkend vanwege zijn kenmerkende en opvallend onheilspellende stijl.

Er staan ook een aantal nieuwe screenshots op de Microsoft Store, die zijn hieronder te bekijken. The Medium moet eind dit jaar uitkomen op de Xbox Series X en Steam. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

The Medium
The Medium
The Medium
The Medium
The Medium
The Medium
The Medium
The Medium

Dit artikel delen:

Lees meer

Taiwanese-politie vindt eigenaar verloren Switch via Animal Crossing Nieuwe gameplaybeelden van Star Wars Squadron uitgekomen
3

Reacties op: Nieuwe details en screenshots van The Medium onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Improv

  • 23 juli 2020 14:51
  Ziet er toch wel heel tof uit, en met die SSD kan je wss heel snel tussen de 2 schakelen?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  denver

  • 23 juli 2020 16:25
  Ik ben zeker een van de weinige gamers die bang is voor horror games? Ik durf RE7 in VR alleen midden in de nacht te spelen na een avondje zuipen en snuiven.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Achmed_K

  • 24 juli 2020 15:57
  @denver @denver Ik ben niet bang voor horrorgames. Ik ben dan juist bang voor Alcohol,Drugs en Sigaretten omdat het slecht is voor de mens.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.