Nieuws
Fallout 76

Nieuwe details bekend over campagne Fallout: 76

Bethesda legt nadruk op beloning voor het uitspelen

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Bethesda heeft nieuwe details rondom de campagne van Fallout 76 bekendgemaakt. De uitgever sprak vooral over het verhaal van de campagne en het verkrijgen van beloningen wanneer de game is uitgespeeld.

Todd Howard van Bethesda heeft aangegeven dat de main quest van de verhaallijn draait om de mysterieuze verdwijning van de opzichter van Vault 76. Daarbij wordt uitgelegd dat deze opzichter als eerste de plek verliet. Er worden geheime instructies achtergelaten voor de speler, die een transmissie ontvangt van de opzichter zodra de Vault verlaten wordt. Met de gegeven transmissie en geheime instructies wordt de basis gelegd voor de main storyline van de game. Deze verhaallijn eindigt met het toegang krijgen tot de atoombommen.

Met het bekendmaken dat er atoombommen in de game zouden verschijnen, waren veel vragen opgedoken over het gebruik hiervan. Daarnaast waren er ook zorgen ontstaan over spelers die de bommen konden gebruiken om te trollen in de game. Howard maakte snel duidelijk dat de atoombommen alleen op specifieke locaties gebruikt kunnen worden en dat spelers tijdig gewaarschuwd worden indien er een atoombom gelanceerd wordt.

Todd Howard

Door het gebruiken van een atoombom op een specifieke locatie, krijgt die locatie meer waardevolle spullen, maar ook moeilijkere vijanden. Deze atoombommen kunnen dus alleen gebruikt worden wanneer de speler de verhaallijn heeft doorlopen, wat beschreven wordt als een lang verhaal dat uit meerdere delen bestaat. Ook een hoog level is een vereiste.

Daarnaast maakte Howard bekend dat er een grote dosis aan side quests in Fallout 76 zullen verschijnen. De spelers krijgen meerdere manieren van spelen aangeboden met een grote variatie voor spelers die liever side quests willen doen in plaats van de verhaallijn. Deze worden aangegeven met in-game-markers die wijzen naar de betreffende speelbare side quests. Howard gaf aan dat het team van Fallout proactief wilde zijn in het tonen van interessante content voor de spelers.

Fallout 76 verschijnt op 14 november voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Old School-versie Runescape aangekondigd voor iOS en Android Nintendo Direct uitgesteld door aardbeving
4

Reacties op: Nieuwe details bekend over campagne Fallout: 76

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Frez

  • 6 september 2018 14:05
  Wat mij net zo aanspreekt aan TES en FO games is de meerwaarde van ontdekken en verkennen. Een fabriek binnen lopen en daar een hele questline ontdekken die je in het voorbij lopen gemist had.

  Public event incoming ala destiny of uitroeptekens op de map ala witcher spreekt mij echt niet aan.

  Hoop dat t geen teleurstelling gaat worden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Shinjite

  • 6 september 2018 14:54
  Deze game laat ik aan me voorbij gaan. De bethesda games pakken me niet echt. Domme basebuilding in fallout 4 nee dankje.

  Next

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • rpenning

  • 6 september 2018 15:10
  @Shinjite ik vond fallout 4 ook heel zwak gameplay was meh en de intwracties met de wereld al helemaal meh dus ik laat deze ook aan me voorbij gaan want alles van dat in een online jasje haha nee dankje

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Oxymorphone

  • 9 september 2018 16:49
  Heb nog steeds de beste herinneringen van Fallout3, 4 was meer van hetzelfde en dat basebuilding kon me inderdaad ook niet bekoren. Toch, Fallout met multiplayer, dat wekt mijn interesse wel. Hoop dat een goede co-op gameplay word ondersteund.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.