Nieuwe Destiny-uitbreiding verschijnt mogelijk 20 september | Gamer.nl

Nieuwe Destiny-uitbreiding verschijnt mogelijk 20 september | Gamer.nl

De grote geplande Destiny-uitbreiding van dit jaar komt mogelijk op 20 september uit. Op Reddit is een walkthrough online geplaatst waarmee spelers een nieuw stuk folklore kunnen ontdekken. In deze informatie is een aanduiding van een mogelijke datum te vinden. 

De walkthrough werd binnen zestien minuten na de lancering van de april update voor Destiny online geplaatst door ene Rezyl Azzir. Dit wekte argwaan bij andere Destiny-spelers, omdat de walkthrough uitgebreid uitlegt hoe spelers geheime folklore kunnen ontdekken, vlak na de lancering van de nieuwe update. Omdat het binnen dat tijdsbestek bijna niet mogelijk is zoiets te ontdekken, gingen Reddit-gebruikers op onderzoek uit. Bij inspectie van de nieuwe informatie blijkt de tekst over een personage genaamd Rezyl Azzir te gaan.

De Reddit-gebruiker Rezyl Azzir plaatste naast de walkthrough nog een bericht met de Latijnse tekst ‘Vegisima die mensis noni. ILLUD est venturus. Per Audacia ad astra’. Reddit-gebruikers waren in staat deze tekst te vertalen: ‘De twintigste dag van de negende maand. HET komt eraan. Voorwaarts, richting de sterren’. Het Reddit-account van Rezyl Azzir verdween kort na het plaatsen van het Latijnse bericht en de walkthrough. Ook werd het Latijnse bericht van de site verwijderd.

Ontwikkelaar Bungie bevestigde eerder al dat de grote nieuwe uitbreiding voor Destiny in september van dit jaar verschijnt. “Het volgende punt aan de horizon is de update die we hebben gepland voor de herfst”, schreef de ontwikkelaar in een update op de site. “Ik heb het gezien en ik ben er enthousiast over. Ik zeg voorlopig niets meer…”

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou