Nieuwe demo's, PSP Minis en meer in PSN-update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De PSP Minis nemen minder dan 100MB aan ruimte in en kosten ongeveer vijf euro. Een volledige lijst van beschikbare titels:

Tetris (€4.99)Fieldrunners (/€4.99)Pinball Fantasies (€4.99)Vempire (€4.99) Brainpipe (€4.99)Puzzle Scape Mini (€2.99)Alien Havoc (€4.99)Bloons (€3.99)Fortix (€3.99)Funky Punch (€3.99)Kahoots (€2.99)Hero of Sparta (€4.99)Breakquest (€2.99)Naast de mini-titels zijn ook een aantal volledige PSP-titels aan PSN toegevoegd, waaronder Gran Turismo, MotorStorm Arctic Edge, PixelJunk Monsters Deluxe, en Soul Calibur: Broken Destiny. Vrijdag komen FIFA 10 en de muziekgame Beaterator uit.

PlayStation 3

Voor de PlayStation 3 komt de arcade-achtige beat-m-up-game TMNT: Turtles In Time Re-shelled uit. Deze heeft een prijskaartje van 9,99 euro.

De twee nieuwe uitbreidingspakketten voor Fallout 3, The Pitt en Operation Anchorage, zijn vanaf vandaag ook beschikbaar en kosten 9,99 euro per stuk. Voor FIFA 10 is gratis het Bernabeu Stadion te downloaden; voor het Live Season 2.0 All Leagues Pack moet 9,99 euro betaald worden.

Daarnaast zijn er demo's van Brütal Legend, Need For Speed: Shift, Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes en Up The Video Game verschenen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou