Nieuws

Nieuwe demo Wo Long: Fallen Dynasty komt op 24 februari uit

Volledige game verschijnt op 3 maart

Geschreven door Michel Musters op
Koei Tecmo brengt op 24 februari een nieuwe demo van Wo Long: Fallen Dynasty uit.

Dat hebben de uitgever en ontwikkelaar Team Ninja aangekondigd. De demo komt beschikbaar op alle systemen waar de game op verschijnt. Daarbij kan geboekte progressie meegenomen worden naar de uiteindelijke game. Mensen die de demo uitspelen krijgen ook toegang tot de 'Crouching Dragon Helmet' in de uiteindelijke game.

Vorig jaar verscheen er ook al een demo van Wo Long: Fallen Dynasty. Deze demo was echter maar tijdelijk speelbaar.

Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. Het hoofdpersonage neemt het op tegen zowel mensen als demonen. De gevechten zijn daarbij gebaseerd op Chinese martial arts.

De game wordt geproduceerd door Fumihiko Yasuda, die voorheen aan Nioh heeft gewerkt, en Masaaki Yamagiwa, bekend van Bloodborne. Team Ninja - bekend van Ninja Gaiden - ontwikkelt het spel.

Wo Long: Fallen Dynasty komt op 3 maart uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game komt op de dag van release ook op Xbox Game Pass voor console en pc te staan.

Dit artikel delen:

Lees meer

Spoof toont Pedro Pascal in zogenaamde HBO-serie Mario Kart Jubileumviering voor Elden Ring aangekondigd
3

Reacties op: Nieuwe demo Wo Long: Fallen Dynasty komt op 24 februari uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 5 februari 2023 14:36
  Ik haat het dat je 'Crouching Dragon Helmet' alleen kunt vrijspelen als je de demo uitspeelt. Ik ga de volledige game spelen via game pass maar hoef dus niks meer te zien van de game voor deze uitkomt. Ik ga deze demo dus niet aanraken maar vind het wel jammer dat ik hierdoor content mis. Alhoewel, het is maar een helmpie :P

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • MrGizMo

  • 6 februari 2023 07:54
  @Markus88 je neemt alles toch mee van de demo? Dus je speelt een weekje eerder de demo en dan heb je alvast een voorproefje ;)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Markus88

  • 6 februari 2023 09:03
  @MrGizMo Ik ga vanaf het begin spelen in new game. Er zit maanden tussen de eerste demo en release en iets langer als een week met de nieuwe opkomende demo. Vind dat persoonlijk niet fijn spelen, en ga er het liefst blind in :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.