Nieuws
Dead Space

Nieuwe Dead Space laat pas volgend jaar weer van zich zien

Ontwikkelaars gaan nu weer aan de slag

Geschreven door Michel Musters op
De nieuwe Dead Space-game wordt pas volgend jaar weer getoond.

Dat laat ontwikkelaar EA Motive op Reddit weten. "We gaan nu hard werken aan het spel en onze tijd nemen om alle gedachtes, theorieën en suggesties die jullie met ons hebben gedeeld te behandelen. We kijken er naar uit om volgend jaar, wanneer de ontwikkeling verder gevorderd is, met jullie te delen hoe jullie geholpen hebben met het vormen van deze game."

In de Reddit-post werd ook een korte clip getoond waarin te zien is hoe de ontwikkelaar een omgeving in de game vormgeeft. EA Motive laat weten dat het belangrijk voor hen was om fans pas geleden een vroege blik op de game te geven.

Zoals eerder aangekondigd moet Dead Space op een nog onbekend moment op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc uitkomen. Het spel is inmiddels ongeveer een jaar in ontwikkeling. Het is een remake van de eerste Dead Space-game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Insomniac: 'Wolverine wordt een volledige game met volwassen toon' PlayStation Showcase verrast niet - Ron en Erik Podcast 350
1

Reacties op: Nieuwe Dead Space laat pas volgend jaar weer van zich zien

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Keesje_NLNL

    • 13 september 2021 22:47
    Wat Concept Art elke maand tonen kan toch niet veel kwaad? Jammer zo lang niks te horen; ik had graag die modellen van vernieuwde necromorphs willen zien.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.