Nieuwe Dead Cells-uitbreiding is cross-over met Castlevania

Nieuwe Dead Cells-uitbreiding is cross-over met Castlevania

Tijdens The Game Awards werd een nieuwe uitbreiding op Dead Cells aangekondigd. Het blijkt een cross-over met Castlevania.

Dead Cells: Return to Castlevania laat spelers het als The Beheaded, samen met Richter BElmont en Alucard, opnemen tegen Dracula. Er worden veertien iconische wapens en items uit de Castlevania-reeks toegevoegd, alsmede twee nieuwe gebieden geïnspireerd op de reeks. 

Ook worden er drie eindbazen toegevoegd, waaronder Dracula zelf. Daarnaast bevat het een nieuwe soundtrack met muziek gebaseerd op Castlevania. Spelers kunnen voorts twintig outfits gebaseerd op de franchise ontgrendelen tijdens het spelen.

De uitbreiding moet ergens in het eerste kwartaal van 2023 beschikbaar komen voor Dead Cells. Hieronder is een trailer te bekijken.

Dead Cells is een in 2018 verschenen roguelike actieplatformer met metroidvania-elementen. De game werd goed ontvangen door zowel de pers als gamers en heeft sinds release een hoop gratis en betaalde uitbreidingen gekregen. Het spel is verkrijgbaar voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, iOS en Android.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaaf maar ik zou willen dat Konami weer eens wat deed met de serie. Heruitgaves terzijde we staan als Castlevania fans al sinds 2008 droog.

0

Aanbevolen voor jou