Gamers die maar geen genoeg kunnen krijgen van de Dark Side kunnen vanaf vandaag een compleet nieuw level en extra personages voor Star Wars: The Force Unleashed downloaden via Xbox Live.

De nieuwe content wordt in twee delen aangeboden, te weten de Jedi Temple Mission Pack en het Character-pack. De Jedi temple-pack biedt een volledig nieuw level aan, terwijl het Character-pack maar liefst met tien nieuwe personages op de proppen komt, waaronder: Jango Fett, Luke Skywalker, Ben Kenobi, Republic Trooper, Plo Koon, Count Dooku, C-3PO, Spirit Apprentice, Utility Combat Suit Apprentice en een Animated-style Apprentice .

Het level en het Character-pack gaat voor respectievelijk 800 MS Points (9,90 euro) en 400 MS Points (4,95 euro) over de toonbank. Hoeveel de content voor PlayStation 3-bezitters gaat kosten is nog niet bekend, omdat er nog geen officiële aankondiging voor een eventuele release is gedaan, maar we gokken erop dat deze in de loop van de middag zal volgen. Verwacht overigens geen compleet andere vechtstijl bij de nieuwe personages, het betreft hier alleen nieuwe skins.

Update: We hebben enkele screenshots met daarop de nieuwe skins toegevoegd.