Sea of Thieves krijgt binnenkort nieuwe content | Gamer.nl

Sea of Thieves krijgt binnenkort nieuwe content | Gamer.nl

Sea of Thieves krijgt nog drie grote toevoegingen. Studiohoofd Craig Duncan en design director Mike Chapman laten zich uit over deze content. Daarnaast is er een nieuw boegbeeld om de verjaardag van Banjo-Kazooie te vieren.

In mei verscheen de Sea of Thieves-update The Hungering Deep. Nu zijn nog drie uitbreidingen in afwachting: Cursed Sails, Forsaken Shores en een onaangekondigde update. Cursed Sails verschijnt ergens deze maand. Forsaken Shores komt in september uit.

Wat deze "grote" toevoegingen precies inhouden is nog onbekend. Wel laat Duncan weten dat er meerdere teams aan deze updates werken. Zo werkt het team achter The Hungering Deep nu aan de eerste onaangekondigde update. Andere teams werken aan Cursed Sails en Forsaken Shores.

Studiohoofd Craig Duncan laat weten dat er een vierde team op komst is dat de ontwikkeling moet versnellen. "Ons doel is om elk team voldoende ruimte te bieden om een snelle pas aan houden," vertelt hij. "Wat we willen is dat Sea of Thieves-spelers weten dat wij volledig toegewijd zijn aan de toekomst van de game."

Boegbeeld Banjo-Kazooie

Sea of Thieves krijgt ook een Banjo-Kazooie-boegbeeld. De game is dit jaar namelijk 20 jaar oud. Banjo-Kazooie is gemaakt door Rare, net als Sea of Thieves.

Het boegbeeld heet 'Bear & Bird Figurehead,' aangezien Banjo een beer is en Kazooie een vogel. Het beeld is vanaf nu te koop voor 1998 gold, wat overeenkomt met het jaar waarin de game verscheen.

De patch die het boegbeeld bevat brengt ook een paar kleine veranderingen:

  • Rock the Boat – Wanneer een kanonskogel nu een schip raakt kan hij deze laten schommelen.
  • PC Exit to Desktop – Spelers on pc kunnen nu het spel afsluiten naar de desktop van de voorste kant van het schip.
  • Shop Clutter – items die aangeschaft zijn worden nu verwijderd uit de store.

Ook wordt een aantal bugs opgelost en komen er verbeteringen die de performance van de servers verhogen. De downloadgrootte is 1,86GB voor Xbox One en 1,50GB voor pc.

Sea of Thieves
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou