Nieuwe content Burnout Paradise 'gelekt' | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Een foutje bij Xbox Live Arcade heeft ervoor gezorgd dat er gisteren voor een korte periode de nog uit te brengen downloadbare content voor Burnout Paradise (Toy Car en Boost Specials ) online stond.

De twee Car Packs werden al vrij snel weer verwijderd, maar niet voordat Kotaku de volledige lijst met beschikbare auto's had achterhaald. Zo weten we nu dat er in de Boost Specials, naast de Carson Extreme Hotrod, ook de Hawker Mech 400 zal zitten. Deze wagen kun je volledig naar wens aanpa en wat betreft het rijgedrag.

De Toy Car Pack zal bestaan uit acht voertuigen. Zeven hiervan zijn kleine versies van auto's (Hunter Takedown, Carson GT Concept, Hunter Citizen, Carson Inferno Van, Jansen P12, Krieger WTR, Hunter Manhattan) en één ervan is een kleine versie van de Nakamura Firehawk, een motor dus.

Volgens de gisteren vrijgegeven informatie gaat de Booster Specials Pack voor 400 Microsoft punten verkocht worden. De Toy Cars gaan per stuk voor een prijs van 160 Mircosoft punten over de toonbank. Met uitzondering van de Firehawk, die een prijskaartje van 240 Microsoft punten had. Uiteraard zouden deze prijzen nog kunnen veranderen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou