Nieuwe concept art hint naar Assassin's Creed in Egypte | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Voordat je het vraagt, [het artwork] heeft niets te maken met A a in's Creed Brotherhood", aldus de Twitter van Ubi Workshop. A a in's Creed Brotherhood vervolgt het verhaal van A a in's Creed 2, maar wordt niet als het officiële derde deel in de serie beschouwd.

Toch heeft het artwork vermoedelijk met de A a in's Creed-reeks te maken. Zo staan de initialen A en C bovenin het plaatje. Het artwork is gemaakt door de striptekenaars Cameron Stewart en Karl Kerschl. Op internet zijn inmiddels diverse theorieën verschenen. Zo zou het volgens sommigen om A a in's Creed 3 gaan. Anderen denken weer dat het vanwege de striptekenaars om iets anders dan een game gaat, bijvoorbeeld een stripreeks of een boek met artwork rondom de A a in's Creed-reeks.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou