Nieuwe Commandos-game voor volgende generatie in ontwikkeling

Nieuwe Commandos-game voor volgende generatie in ontwikkeling

Kalypso werkt aan een nieuwe game in de Commandos-reeks die op pc, PlayStation 5 en Project Scarlett uit moet komen.

Het bedrijf heeft een nieuwe studio in Frankfurt geopend dat aan de game werkt. De studio wordt op dit moment Kalypso Studio Frankfurt genoemd. De game heeft nog geen naam en er zijn nog geen verdere details bekend.

Kalypso kreeg vorig jaar de rechten op Commandos van Pyro Studios in handen. Toen liet het bedrijf al weten van plan te zijn met remasters en vervolgen te komen. Commandos 2 HD Remaster komt op 24 januari 2020 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarvan zijn hieronder beelden te zien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan je commando's niet beter met een muis spelen? Soms moet je echt wel ff snel klikken mocht je tactiek willen werken. Men zou een soort pauze knop in kunnen voeren zodat je wel acties kan selecteren die dan uitgevoerd worden wanneer de pauze voorbij is. Maar dat is wel easy mode.

0
test

@HunterSeeker Dat lijkt me ook een hele uitdaging. Misschien is het handig als je de commmando's kan rechtstreeks kunt besturen met de controller? Geen idee of dat werkt. Waren vette games, maar ik weet niet of ik zit te wachten op remasters, een nieuw deel daarentegen...ben benieuwd.

0
test

Zou die remaster niet ook op de Switch uitkomen?

0

Aanbevolen voor jou