Tauri schrijft:"Er is een nieuwe cheat voor CS. De spectatorcheat, dit is een cheat waardoor je:

- Ontzichtbaar word.

- Je kan vliegen.

- Je begint in de basis van de tegenstander.

- Ontsterfelijk word.

Ik heb het spel net zelf gespeelt en het was anders als normaal. Aan het begin van een nieuwe ronde moest je maken dat je wegkwam, want er was een tegenstander bij ons begin punt en die schoot iedereen al gelijk neer.

Dit is erg onsportief tegen de andere spelers, want die hebben geen kans. Je kan wel gaan schieten, maar degene is toch onsterfelijk.

Ik heb enkele screenshots geplaatst die ik in het spel heb gemaakt. Op het eerste screenshot zie je dat Hoira wit gekleurd is. Dit is de cheater die in die ronde meedeed (Hij is ontzichtbaar) En toen we de bom plaatsten (zie het derde plaatje) defusede hij hem meteen (zie plaatje 3). Je kan op de plaatjes zien dat er maar 3 seconden tussen zit en dat op geen van de 2 plaatjes je een CT ziet. Je vraagt je toch af wat de lol is om zulke cheats te maken. Het is wel een van de nadelen van een populair spel, genoeg lamers die het plezier voor anderen willen verpesten. Hier zijn de andere screenshots. De clanadmin wist te vertellen dat er al gevraagd was om dit soort mensen voor het leven te bannen .