Nieuwe Championship Manager komt in september | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Championship Manager 2010 (voorheen CM 2009) werd vorig jaar uitgesteld om de ontwikkelaar meer tijd te geven, zodat de franchise sterker zou worden en de competitie in het voetbalmanager-genre aan te kunnen. De game bevat nu een 3D-engine en de CM Season Live-modus, waardoor de meest recente data van het echte voetbal in de game worden verwerkt.

Daarnaast bevat de game onder andere scoutingnetwerken, oefenwedstrijden en betere animatie. Dit valt allemaal te testen op 14 augustus, wanneer een gratis demo verschijnt. In de demo zit meer dan een half seizoen aan gameplay. Daarnaast kunnen de opgeslagen gegevens van de demo meegenomen worden naar de volledige game wanneer deze uitkomt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou