Nieuwe Carmageddon in ontwikkeling bij originele makers | Gamer.nl

Nieuwe Carmageddon in ontwikkeling bij originele makers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Carmageddon: Reincarnation krijgt hetzelfde soort duistere humor en geweld wat van de originele game zo’n succes maakte", vertelt Neil Barnden, mede-oprichter van Stainle . "Alle grappen, de gestoorde power-ups en extreme vernietiging keren terug. Wij gaan ervoor zorgen dat de bestaande fans krijgen wat ze willen en verwachten van een Carmageddon-game, en dat een nieuwe generatie ontdekt hoe leuk het is om in een Cunning Stunt te geraken."

De game moet in 2012 uitkomen voor verschillende digitale platformen. Stainle heeft in het verleden downloadbare games gemaakt voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De ontwikkelaar is nog op zoek naar een partner om de ontwikkeling van de game in een volgende versnelling te brengen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou