Nieuwe Call of Duty wordt voor juli onthuld

Nieuwe Call of Duty wordt voor juli onthuld

Activision heeft laten weten dat de nieuwe Call of Duty voor juli wordt onthuld.

Dat meldde het bedrijf tijdens de bekendmaking van zijn financiële cijfers van het eerste kwartaal van 2019. Daar liet het weten dat de game ergens in het tweede kwartaal wordt onthuld, dat loopt tot en met eind juni.

Dit is geen verrassing, want meestal worden nieuwe Call of Duty-games voor E3 onthuld. Het zou kunnen dat de game deze keer pas op E3 of erna wordt onthuld, maar dit lijkt onwaarschijnlijk. De nieuwe game moet in ieder geval in het vierde kwartaal van het jaar uitkomen.

Veel meer over de nieuwe Call of Duty-game is nog niet bekend, behalve dat het ontwikkeld wordt door Infinity Ward. Daarom gaan er geruchten dat het om Modern Warfare 4 gaat. American Football-spelers mochten het spel onlangs al spelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Haal de melkkoe maar weer van stal

0
test

@Roy36NL zolang er goede melk uit komt vind ik het niet erg ;p

0
test

@hubertje Gaat heerlijke melk worden als het goed is, en ik het zo lees. Geruchten zijn er dat het een Modern Warfare 4 game gaat worden.

0

@hubertje Seen it done it.

0
test

Is toch weer meer van hetzelfde.. Ook al speel ik COD:WaW of Black Ops 4, het speelt precies hetzelfde alleen in een ander grafisch jasje. Kom met iets nieuws en ik probeer het weer.

0

Aanbevolen voor jou