'Nieuwe Call of Duty wordt niet met E3 onthuld'

'Nieuwe Call of Duty wordt niet met E3 onthuld'

De nieuwe Call of Duty-game die eind dit jaar moet verschijnen wordt waarschijnlijk niet op E3 onthuld.

Dat claimt VGC. In plaats daarvan zou de nieuwe Call of Duty-game ergens later deze zomer via een in-game evenement in Call of Duty: Warzone worden aangekondigd. Dat is opvallend - normaliter wordt de nieuwe Call of Duty die in het najaar uitkomt tijdens of al voor E3 onthuld. Eerder gingen er al geruchten dat het nieuwste deel dit jaar pas later onthuld zou worden. Volgens die geruchten draagt het spel de subtitel Vanguard en zou het zich tijdens de Tweede Wereldoorlog afspelen.

Activision zou zich tijdens E3 dit weekend en de Summer Game Fest Live Kick Off vanavond vooral op Warzone en Black Ops Cold War willen richten. Zo is al bevestigd dat het vierde seizoen van beide games vanavond wordt onthuld. Volgens geruchten krijgt Warzone een grote nieuwe map gebaseerd op de Tweede Wereldoorlog, gesitueerd in de Grote Oceaan. Wellicht dat dit wordt gebruikt om aan het einde van het vierde seizoen Call of Duty: Vanguard te onthullen.

Warzone

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus eigenlijk word de onthulling hetzelfde gedaan als met Cold War vorig jaar. Vond de event toen wel vet, ben benieuwd hoe ze nu de volgende COD gaan revealen in WZ.

0
test

Activision heeft eerder ook al gezegd dat onthullingen later in het jaar via warzone gaan gebeuren dus dat zal zich de komende delen ook nog wel voortzetten denk ik

0

Aanbevolen voor jou