Nieuwe Call of Duty wordt mogelijk aanstaande maandag onthuld

Nieuwe Call of Duty wordt mogelijk aanstaande maandag onthuld

De nieuwe Call of Duty-game wordt mogelijk aanstaande maandag onthuld, afgaande op een mysterieus krat dat uitgever Activision heeft gestuurd.

Het populaire Call of Duty-kanaal Charlie Intel plaatste een foto op social media van een krat dat ze van Activision hebben ontvangen. Op het krat staat dat het niet opengemaakt mag worden voor 10 augustus om 18:00 uur Nederlandse tijd.

Hoewel het nog niet bevestigd is, lijkt het waarschijnlijk dat de onthulling van de nieuwe Call of Duty rond die dag plaats gaat vinden. Charlie Intel draait immers om Call of Duty-nieuws en Activision is de uitgever van de franchise.

Eind dit jaar moet sowieso een nieuwe Call of Duty-game verschijnen. Treyarch en Raven Software hebben al bevestigd aan de game te werken. Volgens geruchten draait het om een nieuwe Black Ops die zich tijdens de Koude Oorlog afspeelt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat het een OUT NOW wordt met de game al in het krat.

0
test

@MoodyBanter Zou inderdaad mooi zijn haha.

0
test

Code in Modern Warfare/Warzone heeft ook al 3 edities voor de game onthult: Standard, Cross-gen en Ultimate https://twitter.com/TheMW2Ghost/status/1291555302689603584 Een Cross-gen Edition suggereert dat de game niet gratis zal zijn op de next-gen als je hem eerst op de PS4/XB1 koopt

0

Aanbevolen voor jou