Nieuwe modus voor Call of Duty: Warzone uitgekomen

Nieuwe modus voor Call of Duty: Warzone uitgekomen

Activision heeft een nieuwe gamemodus aangekondigd voor Call of Duty: Warzone. In de modus Scopes and Scatter Guns Trios kan er alleen met snipers en shotguns gespeeld worden. Daarnaast begint Activision deze week met een nieuw evenement #LiveFromWarzone.

Eerder ging het gerucht rond dat de Duos-modus ook binnenkort in Warzone uit gaat komen. In de nieuwe gamemodus van Call of Duty: Warzone genaamd: Scopes and Scatter Guns Trios, zijn er maar twee soorten wapens beschikbaar: snipers en shotguns. Deze modus is een Trios-modus en kan dus in een groep met maximaal 3 spelers gespeeld worden. Dat maakt de strategische aanpak van het team erg belangrijk. De balans vinden tussen de lange afstandswapens in vergelijking met de enorme damage die een shotgun op korte afstand doet, is cruciaal. Het is aan de speler om binnen deze modus enkel voor snipers, shotguns of een mix van de twee te gaan.

In de blogpost van Activision komt de game nog met een tweede aankondiging, deze week begint de uitgever met het evenement #LiveFromWarzone. Streamers, atleten en beroemdheden sluiten de handen ineen met Call of Duty League professionals en gaan samen live vanuit de game. #LiveFromWarzone begint vandaag al, met om 21:00 Paris Legion, 23:00: London Royal Rvens, 01:00: Toronto Ultra, 03:00: Dallas Empire en om 05:00 de Los Angeles Guerrillas.

Warzone.jpg

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

kan je dan nog wel je carepackage laten droppen? want daar kunnen spelers hun eigen custom wapens in doen. of zou daar ook een flilter op zitten qua wapens?

0
test

@HunterSeeker Nee dat gaat niet. Er zijn ook geen voertuigen. En het gas gaat direct lopen bij de volgende cirkel

0
test

ik heb altijd het idee dat dit soort games dan weer gewoon zo veel mogelijk content uitpoepen, omdat de meeste mensen toch wel weer genoegen nemen met een verschilletje hier en een verschilletje daar, of dat er weer op een andere plek XP te verdienen valt. Zelfde met Fortnite, wordt gewoon een soortement contentbom gebruikt om iedereen verslaaft te houden. Ik vind het maar stom....

0

Aanbevolen voor jou